Categorie archief: DVD – ik levensbeschouw jou

AXCENT PRESENTEERT

Axcent - Ik levensbeschouw jou

Met de steun van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) maakte de Brusselse vzw Axcent de dvd “ik levensbeschouw jou – jongeren aan het woord over levensbeschouwing en dialoog”.

In de dvd geven 37 jongeren met diverse levensbeschouwingen antwoord op vragen als ‘Wat is levensbeschouwing?’ ‘Ik heb een vraag, waar vind ik een antwoord?’ ‘Ik bots op vooroordelen en onbegrip?’ ‘Wat is het nut van dialoog?’. Een ideaal werkinstrument voor iedereen die aan de slag wil rond levensbeschouwelijke diversiteit en dialoog, zowel in het onderwijs als in de vrije tijd.

BESTEL NU JOUW EXEMPLAAR

De dvd ‘ik levensbeschouw jou’ is verkrijgbaar bij Axcent aan de prijs van 15 euro (+ verzendkosten). Stuur een mailtje naar info@axcent.org met vermelding van je naam en adresgegevens. Vervolgens ontvang je van ons een factuur. Je bestelling wordt opgestuurd nadat we de betaling van de factuur ontvangen hebben.

DVD-voorstelling

Axcent - Ik levensbeschouw jou - banner

OFFICIËLE DVD-VOORSTELLING

Op woensdag 14 oktober 2015 nodigen we je van harte uit op de officiële DVD-voorstelling van ‘Ik levensbeschouw jou – jongeren aan het woord over levensbeschouwing en dialoog’.

Samen met Brussels staatssecretaris Bianca Debaets heffen we het glas op de goeie afloop van dit project en op de nieuwe perspectieven die deze dvd hopelijk zal brengen.

Je bent welkom om 16 uur in Namahn (het gebouw waar ook Axcent haar kantoor heeft), Grensstraat 21, 1210 Sint-Joost-ten-Node (Brussel), metro 2/6 tot halte Kruidtuin of Madou.

Wil jij erbij zijn? Schrijf je in via info@axcent.org