AXCENT PRESENTEERT

Axcent - Ik levensbeschouw jou

Met de steun van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) maakte de Brusselse vzw Axcent de dvd “ik levensbeschouw jou – jongeren aan het woord over levensbeschouwing en dialoog”.

In de dvd geven 37 jongeren met diverse levensbeschouwingen antwoord op vragen als ‘Wat is levensbeschouwing?’ ‘Ik heb een vraag, waar vind ik een antwoord?’ ‘Ik bots op vooroordelen en onbegrip?’ ‘Wat is het nut van dialoog?’. Een ideaal werkinstrument voor iedereen die aan de slag wil rond levensbeschouwelijke diversiteit en dialoog, zowel in het onderwijs als in de vrije tijd.

BESTEL NU JOUW EXEMPLAAR

De dvd ‘ik levensbeschouw jou’ is verkrijgbaar bij Axcent aan de prijs van 15 euro (+ verzendkosten). Stuur een mailtje naar info@axcent.org met vermelding van je naam en adresgegevens. Vervolgens ontvang je van ons een factuur. Je bestelling wordt opgestuurd nadat we de betaling van de factuur ontvangen hebben.